Ceník
Ceny HACCP jsou kalkulovány vždy individuálně dle několika faktorů, které ovlivňují dobu práce poradce na projektu, auditu, školení. Těmito faktory jsou:
- výrobní/obchodní zaměření firmy,
- počet procesů probíhajících ve společnosti,
- počet zaměstnanců společnosti,
- možný stav rozpracovanosti dokumentace HACCP,
- poskytované slevy pro stálé zákazníky,
- vzdálenost k zákazníkovi.
U menších firem typu restaurace, jídelna, obchod a velkoobchod je možné stanovit pevnou cenu předem, důvodem je poměrně přesný odhad na dobu zpracování zakázky díky našim bohatým zkušenostem. Jedná se o necertifikované systémy!
Obchody a menší provozovny | 2990,- | |
Kavárna, pizzerie, rychlé občerstvení, bar, kantýna, prodejna čerpací stanice s občerstvením | 3490,- | |
Restaurace, jídelny | 3790,- | |
Hotely | 3990,- | |
Cukrárna, pekárna | 3790,- | |
Vinařství | 3390,- | |
Pivovar | 3790,- | |
Správa a údržba systému HACCP - měsíčně | od 6000,- | |
Interní audit | od 3300,- | |
Hodina práce poradce | 699,- | |
Sanitační řád | 450,- | |
Školení skupinové - max. 15 osob | 3500,- |
Ceny HACCP jsou kalkulovány v Kč bez 21 % DPH. Náklady na dopravu jsou domluveny individuálně, cca 7,7 Kč/km.
U vzdálenějších zákazníků je možné tvořit dokumentaci na dálku pomocí e-mailového a telefonického spojení. Vyžaduje to však poměrně častou korespondenci včetně zaslání fotodokumentace provozovny. Hotová dokumentace je na závěr odeslána zákazníkovi na dobírku.