Novinky

Brno - konzultační dny 18. - 19.1.2020 Hotel Voroněž

17.1.2020

Pro naše zákazníky v Brně a v oblasti Jižní Moravy, jsme připravili možnost osobních konzultací v prostorách Hotelu Voroněž v termínu 18. - 19. 1. 2020. Pro případné zájemce lze telefonicky domluvit i konzultace v jejich provozech. 

Rychlý kontakt

Ing. Michal Stehlík

tel.: +420 736 683 164

e-mail: qualitypartner@seznam.cz



Vysvětlení pojmu HACCP

Zkratka HACCP vznikla z anglického názvu Hazard Analysis and Critical Control Points, který v češtině znamená „Analýza rizika a kritické kontrolní body“.  Je to podrobná analýza rizika kontaminace surovin rostlinného nebo živočišného původu vstupujících do výroby a sledující celý výrobní proces potravin či pokrmů až ke konečnému spotřebiteli. Tento systém je aplikován ve všech odvětvích, kde se pracuje s potravinami nebo s krmivy, zahrnující výrobu i obchod, jednoduše, všude tam,  kde je ohrožena zdravotní nezávadnost těchto produktů.

Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se