Vysvětlení pojmu HACCP

Zkratka HACCP vznikla z anglického názvu Hazard Analysis and Critical Control Points, který v češtině znamená „Analýza rizika a kritické kontrolní body“.  Je to podrobná analýza rizika kontaminace surovin rostlinného nebo živočišného původu vstupujících do výroby a sledující celý výrobní proces potravin či pokrmů až ke konečnému spotřebiteli. Tento systém je aplikován ve všech odvětvích, kde se pracuje s potravinami nebo s krmivy, zahrnující výrobu i obchod, jednoduše, všude tam,  kde je ohrožena zdravotní nezávadnost těchto produktů.

Kontaktujte

Ing. Michal Stehlík

Resslova 977/3

288 02 Nymburk

E: qualitypartner@seznam.cz

T: +420 736 683 164 

Img_20210707_145606

Sdílejte

Aktuality

  • Brno - pravidelné konzultační dny od 24.6.2021

    24.6.2021

    Pro nové zájemce i stávající zákazníky v Brně a v oblasti Jižní Moravy, jsme připravili možnost osobních konzultací, interních auditů, školení a odborných poradenských služeb vždy jednou za měsíc dle aktuální poptávky. Konzultace budou probíhat v předem avizovaném termínu a vybraném vhodném místě, které bude upřesněno, případně v provozu zákazníka. Dojezdy budou účtovány z centra Brna dle aktuálního ceníku.