Školení HACCP a hygieny

Základem správně fungujícího systému HACCP jsou kvalitně vyškolení pracovníci.
Dodržování osobní a provozní hygieny by mělo být v každém potravinářském podniku samozřejmostí. V praxi se však často setkáváme s tím, že:

  • zaměstnanci nemají dostatek znalostí,
  • chybí důsledná kontrola ze strany vedoucích pracovníků,
  • pracovníci přistupují k hygieně a vzdělávání liknavě.

Proto nabízíme cílená školení, která splňují požadavky české legislativy a zároveň poskytují mnoho praktických informací z provozů, s nimiž máme dlouholeté zkušenosti.

Jak zakládání trávníků probíhá?

​Základní legislativa v potravinářství

Zásady osobní hygieny

Zásady provozní hygieny

​Zásady správné výrobní a hygienické praxe

​K čemu slouží systém kritických bodů (HACCP)

​Činnost v kritických bodech

​Metody sledování kritických bodů

​Vedení dokumentace HACCP

  • Prezenčně – pro skupiny nad 5 osob přímo ve vaší společnosti nebo v naší kanceláři v Nymburce.
  • Online – pro menší skupinky podle ceníku.
  • Ceny – smluvní, závisí na rozsahu a délce školení.

Našim cílem je, aby si zaměstnanci osvojili nejen teoretické základy, ale především praktické návyky, které zajistí bezpečný provoz a splnění všech legislativních požadavků.

Resslova 977/3, 288 02 Nymburk

info@haccp-info.cz

qualitypartner@seznam.cz

+420 736 683 164