Školení HACCP a hygienického minima

Základem správně fungujícího systému HACCP jsou kvalitně vyškolení pracovníci. Dodržování osobní a provozní hygieny by mělo být v každém potravinářském podniku samozřejmostí, jak ale v praxi často zjišťujeme, ne každý podnik plní otázky správné hygieny dobře. V mnoha případech jde přitom o nevědomost zaměstnanců, nedostatečná důslednost a kontrola ze strany řídících pracovníků a poměrně liknavý přístup pracovníků provozu k nutnosti učit se a poznávat nové věci popř. moderní postupy.  Rádi bychom firmám nabídli několik druhů školení, které zajišťují požadavky české legislativy a poskytují mnoho zajímavých informací z praxe. Záleží na provozovateli, jaký druh školení si pro své zaměstnance vybere, ceny jsou smluvní a přednáška probíhá většinou na domácí půdě společnosti. 

Nabízíme tyto okruhy školení:

- Základní legislativa v potravinářství
- Zásady osobní hygieny
- Zásady provozní hygieny
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
- K čemu slouží systém kritických bodů
- Činnost v kritických bodech
- Metody sledování kritických bodů
- Vedení dokumentace HACCP

Školení jsou organizována prezenčně pro skupiny nad 5 osob ve vaší společnosti nebo v naší kanceláři v Nymburce, případně školíme online pro malé skupinky dle našeho ceníku.

Kontaktujte

Ing. Michal Stehlík

Resslova 977/3

288 02 Nymburk

E: info@haccp-info.cz

E: qualitypartner@seznam.cz

T: +420 736 683 164 

Img_20210707_145606

Sdílejte

Aktuality