Novinky

Brno - konzultační dny 18. - 19.1.2020 Hotel Voroněž

17.1.2020

Pro naše zákazníky v Brně a v oblasti Jižní Moravy, jsme připravili možnost osobních konzultací v prostorách Hotelu Voroněž v termínu 18. - 19. 1. 2020. Pro případné zájemce lze telefonicky domluvit i konzultace v jejich provozech. 

Rychlý kontakt

Ing. Michal Stehlík

tel.: +420 736 683 164

e-mail: qualitypartner@seznam.cz



Gastronomie

Gastronomie je odvětví, kde je kladen na systém zdravotní nezávadnosti potravin velký důraz. Provozování restaurace, jídelny, rychlého občerstvení apod. je definováno jako činnost epidemiologicky závažná, to znamená, že nedodržování standardu permanentní hygieny (osobní i provozní), jakožto nedodržování stanovených pracovních a technologických postupů pří přípravě pokrmů může zapříčinit komplikace mnoha strávníků. Není tudíž náhoda, že právě provozovatelé gastronomických zařízení jsou našimi hlavními zákazníky. Jednoduché systémy HACCP pro gastronomii, které nejsou certifikované, tvoří cca 90 % naší práce.

Jedná se o provozovny typu:

- restaurace,

- hotely,

- školní jídelny a jídelny mateřských škol,

- rychlé občerstvení - fast food,

- pizzerie,

- cukrárny, kavárny,

- kantýny,

- párty servisy.

Mh900149682

Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se