Gastronomie
Gastronomie je odvětví, kde je kladen na systém zdravotní nezávadnosti potravin velký důraz. Provozování restaurace, jídelny, rychlého občerstvení apod. je definováno jako činnost epidemiologicky závažná, to znamená, že nedodržování standardu permanentní hygieny (osobní i provozní), jakožto nedodržování stanovených pracovních a technologických postupů pří přípravě pokrmů může zapříčinit komplikace mnoha strávníků. Není tudíž náhoda, že právě provozovatelé gastronomických zařízení jsou našimi hlavními zákazníky. Jednoduché systémy HACCP pro gastronomii, které nejsou certifikované, tvoří cca 90 % naší práce.
Jedná se o provozovny typu:
- restaurace,
- hotely,
- školní jídelny a jídelny mateřských škol,
- rychlé občerstvení - fast food,
- pizzerie,
- cukrárny, kavárny,
- kantýny,
- párty servisy.